Disclaimer en Policy

GuitarInsite is een informatieve, educatieve en niet-commerciŽle website

Disclaimer
Hoewel de grootste zorgvuldigheid is betracht bij de totstandkoming van deze website, aanvaardt de GuitarInsite geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit onjuistheid en/of onvolledigheid en/of verkeerde interpretatie van informatie, die staat op deze site of op ťťn van de sites waarnaar verwezen wordt.
Links op deze website, die verwijzen naar webpagina's op servers welke niet onder beheer staan van GuitarInsite, aanvaardt GuitarInsite derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud die zich op deze servers bevindt.

De inhoud van deze website is samengesteld uit verschillende informatiebronnen, waaronder vakliteratuur, naslagwerken, commentaren en relevante websites.

Het materiaal op deze website mag, mits ongewijzigd en met bronvermelding, vrij worden hergebruikt voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, niet-commercieel onderwijs, of
niet-commerciŽle onderzoeksdoeleinden.

Privacy
Wij maken GEEN gebruik van trackers, zoals Google Analytics, Facebook tracking pixel of software van derde partijen. Ook maakt GuitarInsite GEEN gebruik van sociale media knoppen om informatie te delen met uw netwerk.

GuitarInsite maakt gebruik van eigen software uitsluitend voor inzicht van het aantal bezoekers, meest bezochte pagina's en op welke pagina bezoekers op de website binnenkomen.
Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor verder ontwikkeling van de website en wordt NIET met derden gedeeld.

De serienummers op zowel de afbeeldingen als in de voorbeelden over hoe een serienummer wordt ontleed zijn fictief maar zouden kunnen bestaan.
Een eigenaar of het model van zo'n serienummer is echter niet bij ons bekend.